Dûnspleats De Wite Fûgel

Docente

Mijn naam is Henneke Nauta, sinds 2014 gediplomeerd docent Sacred Dance.
In het dansen met groepen ervaar ik veel plezier en ontspanning. En steeds weer word ik geraakt en ontroerd door de vloeiende samenhang tussen muziek, beweging en gebaar.
Samen in beweging zijn is voor mij belangrijker dan technisch perfect dansen. Elke danssessie werk ik met een thema, zodat er nog meer verdieping en verbinding ervaren kan worden. Zelf blijf ik leren: in 2017/2018 heb ik twee modules afgerond die ik gevolgd heb bij dansdocent Nanni Kloke en ben ik lid geworden van haar netwerk Meditatie in Beweging. En zo ervaar ik meer en meer de bijzonder krachtige en diepe werking die schijnbaar eenvoudige bewegingen en gebaren betekenen voor heel het menselijk wezen: het lichaam én de geest.
 
Voor bestaande groepen is De Wite Fûgel een mooie plek om samen Sacred Dance te ervaren voor een middag of een dag, eventueel in combinatie met een wandeling door de weilanden en/of meditatie. Vraag naar de mogelijkheden voor een programma op maat! Verder werk ik op verzoek mee aan vieringen en andere gelegenheden waarbij Sacred Dance een rol kan spelen.