Dûnspleats De Wite Fûgel

Programma

Alle activiteiten van De Wite Fûgel kunnen tot 9 februari 2021 helaas niet plaatsvinden.

Dansserie Sacred Dance thema ‘vederlicht-vredelicht’ 6 keer

Maandagavond 20.00u-21.30u: 5, 19, oktober – 2, 16, 30 november – 14 december
Vrijdagmorgen 9.30u-11.00u: 2, 16, 30 oktober – 13, 27 november – 18 december
Kosten €90,00 voor de gehele serie, inclusief koffie/thee

Labyrint-workshop thema ‘gaandeweg’

Sinds de zomer van 2020 ligt er een labyrint in Het Hof naast Dûnspleats De Wite Fûgel. Het is eenvoudig uitgemaaid in het gras volgens de vorm van een klassiek labyrint. Een labyrint is geen doolhof maar een kruisingsvrij, slingerend pad, dat de loper langs een aantal wendingen naar het centrum in het midden voert en weer terug naar buiten. Het is een oeroud archetype, dat verbonden is met transformatie. Het labyrint biedt de mogelijkheid van het gaan van een ‘innerlijke weg’, een weg naar je Zelf. De vorm van het labyrint nodigt je uit die weg te gaan, soms ook een innerlijke pelgrimage genoemd. Wat je binnen gevonden hebt, draag je weer mee naar buiten. Je begint waar je eindigt, je eindigt waar je begint. Tijdens deze workshop zullen we het labyrint lopend en ook dansend in gaan. Ook als eerste kennismaking met het labyrint en/of dans is dit een prachtige activiteit om een moment van rust en inkeer te ervaren.

Datum: zaterdag 24 oktober 13.30u-15.30u
Kosten: €17,50 inclusief koffie/thee

AyurYoga

Onder begeleiding van Dineke van Oort (Zaltbommel) wordt er een workshop AyurYoga gegeven, ter kennismaking met deze prachtige vorm van yoga. Dineke rondde afgelopen zomer de 200 hrs opleiding AyurYoga af. Een opleiding die wordt gegeven vanuit de oude traditie van de Vedische geschriften waaruit Yoga en Ayurveda zijn ontstaan.

Datum: zaterdag 16 januari 2021 14.00u-15.30u
Kosten: € 15,00u inclusief thee na afloop

Alle activiteiten vinden plaats in en rondom De Wite Fûgel (zie Praktische Informatie), tenzij anders vermeld. Danservaring is bij alle activiteiten niet nodig. Prijzen zijn inclusief koffie/thee, alles biologisch. Aanmelden is voor alle activiteiten nodig. Na opgave ontvang je altijd een bevestiging met alle informatie.

Nieuwsbrief

Ongeveer eens per maand wordt er een Nieuwsbrief verstuurd. Wil je ook op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van De Wite Fûgel? Stuur dan een mailtje met je gegevens naar henneke@sacreddance-friesland.nl, dan word je toegevoegd aan de mailinglijst voor de Nieuwsbrief.